Workshop & Netwerken. Ontdek de Kracht van Aromatherapie & Geld!

Doe mee!

Vind je het leuk om andere ondernemers te ontmoeten en ben je nieuwsgierig hoe aromatherapie een positieve rol kan spellen in jouw bedrijf? Doe dan mee met onze creatieve netwerkbijeenkomst en workshop over geld en aromatherapie!

Datum: 13 juli of 9 november

Tijd: van 11:00 tot 14:00

Locatie: van Ravesteyn-erf 148 Dordrecht

Reserveer je plek voor de exclusieve workshop op 13 juli!

Wat te verwachten!

  1. Spreek je Financiële Wijsheid aan: Leer praktische tips hoe aromatherapie je creatieve brein kan stimuleren om financiële doelen te kunt stellen en deze te kunt bereiken.
  2. Ontdek de Helende Kracht van Aromatherapie: Verken de wereld van aromatherapie en ontdek hoe essentiële oliën kunnen helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de stemming en het bevorderen van welzijn.
  3. Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde individuen en breid je professionele netwerk uit. Deel ervaringen, ideeën en leer van anderen tijdens onze netwerksessies.

Reserveer je plek voor de exclusieve workshop op 13 juli!

Geniet van een lunch

Tijdens de workshop genieten we van een heerlijke lunch, bereid met zorg, liefde en aromatherapie. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je geniet van elkaars gezelschap en de rustgevende sfeer van onze locatie.

 

Reserveer je plek voor de workshop inclusief lunch!

Waarom deelnemen!

  • Verbeter Je Welzijn: Ontdek hoe aromatherapie je kan helpen om balans te vinden in je leven, zowel op financieel als emotioneel gebied.
  • Netwerk en Verbind: Maak waardevolle verbindingen met professionals die je kunnen inspireren, ondersteunen en helpen groeien, zowel persoonlijk als professioneel.
  • Maak ondernemen leuk voor jezelf: Check bij jezelf even in waar je nu staat en waar je naartoe wilt en ontdekt dat de weg ernaartoe ook heel leuk is.

 

 

Ontdek de Magie van Aromatherapie!

Reserveer je plek

De investering voor deze leerzame ervaring is €65,00 per persoon, inclusief alle materialen en lunch. Er zijn 12 plekken beschikbaar, zorg ervoor dat je snel reserveert om teleurstelling te voorkomen.

 

Gun jezelf deze unieke kans om je bedrijf even onder de loep te nemen en je welzijn te verbeteren. Schrijf je vandaag nog in voor onze netwerkbijeenkomst en workshop over geld en aromatherapie en begin je reis naar een evenwichtig en ondernemend leven!

 

Reserveer nu je plek voor onze exclusieve workshop