Massages Puur Chantel

Mijn specialiteiten zijn vooral de gevoelige-, droge-, couperose-, eczeem-huid, burn-out klachten en spatadertherapie. Naast diverse verdiepingen kan ik ook spreken uit eigen ervaring. Zowel voor een probleemhuid als voor stress gerelateerde klachten is het heel belangrijk om naast de juiste huid en lichaamsverzorging een passende massage te ondergaan. Deze massage technieken pas ik intuïtief toe. Je hoeft hierin dan ook geen keuze te maken. Om je toch een beetje inzicht te geven welke technieken ik beheerst heb ik hieronder een kleine opsomming gemaakt. Iedereen voelt zich goed als lichaam en geest in balans zijn. Bij elke behandeling streven we hiernaar. Elke behandeling zal dan ook anders zijn maar altijd gefocust op jou doel. Maak je eerste afspraak en naast een behandeling krijg je een op maat gemaakte stappenplan om jou klachten aan te pakken!

Manuele Lymfedrainage

Deze massage stimuleert je lymfe je afvalstoffen sneller af te voeren en de weerstand van je lichaam te verhogen. Een ideale massage als je last hebt van vochtvasthouding, kringen onder je ogen of een onzuivere huid. Ook als je nergens last van hebt is dit een geweldig mooie massage. Met deze massage houden we je namelijk ook echt gezond!

Bekijk de behandeling

Bindweefselmassage

Dit is een stevige massage die de huid en lichaam als het ware ‘reset’. Deze massage wordt ingezet bij cellulitebehandelingen, afslanktrajecten, een minifacelift, en diverse blokkades in de rug. Dit is niet zozeer een ontspanningsmassage maar een doelgerichte massage.

Bekijk de behandeling

Zwangerschapsmassage

Een heerlijke ontspannende massage voor jezelf en je kindje in je buik. Deze massage wordt uitgevoerd op een hydrokussen. Het waterkussen waar je op plaats neemt, verwarmt op zeer aangename manier je rug. Heb je last van vochtophoping dan is deze massage een echte aanrader. Van de eerste tot en met de negende maand kun je de zwangerschapsmassage boeken maar vanaf week 34 is een wekelijkse massage de ultieme inleiding naar de bevalling toe.

Bekijk de behandeling

Pre- en postoperatieve massage

Een operatie op zich is natuurlijk al heel spannend. Met deze behandelingen bereid je jezelf en je lichaam optimaal voor op je operatie. Je doorbloeding en lymfestroom worden door bepaalde technieken in een betere conditie gebracht. Aromatherapie zorgt er voor dat je zoveel mogelijk ontspant, want stress is nadelig voor een operatie. Pakkingen zorgen ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van bloeduitstortingen als gevolg van een operatie. zowel de voor behandelingen als de nabehandelingen zorgen er voor dat je betere en sneller zal herstellen van je operatie.

Bekijk de behandeling

Hotstonemassage

Met warme basaltstenen word je gehele lichaam gemasseerd om zo de lymfe-afvoer sterk te stimuleren. Naast een ultieme ontspanning en een aangename warmte werken we met onze speciale essentiële oliën op bepaalde drukpunten. De hotstonemassage werkt dus ook ontslakkend en je zult dit nog drie dagen na de behandeling kunnen ervaren in de vorm van beter slapen, een betere doorbloeding en minder gespannenheid.

Bekijk de behandeling

Cosmetische Shiatsu

Shiatsu is een Oosterse massage en betekent letterlijk “vingerdruk’. De cosmetische Shiatsu kalmeert, stimuleert en verstevigt de huid met drukpunten. Via deze meridiaanmassage wordt er herstel van de normale functies van de huid verkregen.

Vraag naar de mogelijkheden

Voetreflexologie

Dit is een oude geneeswijze die al voor de jaartelling bekend was bij de Egyptenaren en de Chinezen. Door het bewerken van reflexpunten op de voeten die in contact staan met de organen, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Aan te raden bij eczeem, darmklachten en hoofdpijn.

Vraag naar de mogelijkheden

Polariteitsmassage

Zoals de aarde en de zon noordelijke en zuidelijke polen hebben, zo heeft ons lichaam die ook. Hierdoor ontstaat er een elektromagnetische energie. Bij deze massage wordt hier gebruik van gemaakt om zo een diepe genezende ontspanning teweeg te brengen. Een zeer geschikte massage bij geestelijke vermoeidheid.

Vraag naar de mogelijkheden