Mijn vak is echt mijn passie

Al 25 jaar begeleid ik vrouwen met diverse huidproblemen. Gedreven door mijn eigen huidproblemen. Als kind zijnde had ik heel veel last van hyperventilatie en eczeem. Met natuurlijke producten kreeg ik dit onder controle. En dat gun ik jou ook! Ik vind het elke keer weer een wonder om te zien hoe met de juiste producten de huid weer opknapt. Je kan mij ook elk jaar weer terug vinden in de schoolbanken om zo altijd het beste advies te kunnen geven. Ik hou van de natuur en dan vooral van de rust. Een paar jaar geleden kreeg ik een burn-out, de boot was mijn redding. Uit eigen ervaring weet ik wat stress met je huid doet.

Op het water in onze Dordtse Biesbosch ben ik dan ook regelmatig te vinden. Zo heb ik door mijn jarenlange ervaring ontdekt dat als je huidverbetering combineert met ontspanning je de beste resultaten krijgt. Om iedereen de serene rust te laten ervaren van onze Dordtse Biesbosch organiseer ik ook regelmatig in mijn vrije tijd een “laat je varen” tocht met onze boot. Dit doe ik op basis van vrijgevigheid. Als vrijwilliger help ik ook bij de EHBO lessen op een basisschool. Dit is ook weer een inspiratie bron om aromatherapie workshop te organiseren voor huis, tuin en keuken ongelukjes. Heb je een vraag over je huidprobleem of wil je weten hoe je mooi & puur ouder kan worden download dan om te beginnen mijn e-book. laat me via de mail weten waar jij last van hebt, voor welk huidprobleem jij advies nodig hebt. Ik vertel het je graag!

Puur Chantel is STIVAS-gediplomeerd en aangesloten bij de ANBOS, gecertificeerd in lymfedrainage, bindweefselmassage, spatadertherapie en huidverbeterende massage.


Jij bent belangrijk & samen streven we naar jouw doel!

Een mooie egale huid & relaxed in je vel!

Elke dag ben je die rode plekken of kringen aan het camoufleren. Je heb het gevoel dat iedereen je aanstaart. Als er een foto wordt gemaakt duik je het liefste weg. Regelmatig check je in de spiegel op je make-up nog goed zit. Iedereen vraagt continue aan je of je moe bent of verdrietig. Je maakt je zorgen over de toekomst. Kortom als je in de spiegel kijkt zie je een huidprobleem waar je heel graag vanaf wilt of juist wilt voorkomen! Je wilt graag mooi en puur ouder worden. Als holistische huidspecialist help ik je graag jouw huidprobleem onder controle te krijgen. Uniek in Dordrecht is deze zeer persoonlijke manier van werken!

Er wordt niet alleen gekeken naar de buitenkant van je lichaam ( je huid) maar ook naar de binnenkant van je lichaam. Ik werk 3 dimensionaal met aromatherapie en speciale massage technieken. Met 3 dimensionaal wordt bedoeld dat er niet alleen naar een symptoom gekeken wordt maar ook naar de oorzaak en naar het feit waarom de oorzaak deze klacht geeft. In de salon krijg je alle aandacht. Voor je huid gebruiken we alleen top kwaliteit en wordt elke behandeling opnieuw naar je wensen gekeken. Dit betekent dat elke behandeling op maat gemaakt wordt. Je huid gaat weer soepel en zacht aanvoelen. De droge schilferige plekken verdwijnen. Je bent bezig met huidverzorging in plaats van al die lagen make-up. Je kijkt weer graag in de spiegel. Mensen schatten je jaren jonger. Je gaat weer stralen. Wil je huidverbetering dan is ontspanning ook zeker heel belangrijk.

Tijdens elke huid- en lichaamsbehandelingen werken we met puur natuurlijke producten speciaal afgestemd op je huid. Samen gaan we voor echte huidverbetering waarbij werken aan de huid en ontspanning hand in hand gaan. Daarnaast krijg je natuurlijk een behandelplan mee voor thuis. Mijn specialisatie ligt bij het verhelpen en verbeteren van eczeem- en spatader- klachten, een gevoelige huid, couperose, een vermoeide huid, huidverslapping en burn-out klachten. Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan een persoonlijk berichtje of vraag een face-time sessie aan.

Afspraak maken Alle behandelingen