Het was zo gezellig: op een terrasje, in de zon, zonnebril op, bakkie erbij en veel lol. De tijd vliegt voorbij. Oei, is het al zo laat? Je fietst naar huis en je voelt dat windje toch wel heel aanwezig op je wangen. Thuis gekomen dringt het goed tot je door… Au, je nek, je schouders en net onder je bril: verbrand!

Het allerbelangrijkste wat je nu moet doen is KOELEN! En ja, dat kan ook gewoon met water en coolpacks. Die hitte moet uit die huid, zo snel mogelijk bij je DNA vandaan voordat het alles nog stukker dan stuk maakt. Aftersun zal in dit geval niet voldoende zijn. S.P.A. heeft dan ook top product binnen haar zonnelijn. Ik ben hier werkelijk verliefd op. Ja verliefd, ook ik ben namelijk een keer verbrand in mijn nek en dit product was toen echt MIJN HELD!

Synergie Soins Coup de Soleil is de naam. Je gebruikt dit product al bij het minste vermoeden van zonnebrand. Deze kuurolie stopt namelijk direct het doorbranden van de UV-straling. Je voorkomt zo niet alleen veel pijn maar stopt ook direct heftige celbeschadiging van de zon. Je wil geen vervelling en zeker ook geen littekens of pigmentvlekken krijgen.

We weten allemaal wat er kan gebeuren als we vaker onze huid verbranden. Dat doorbranden en die celbeschadiging gebeurt sneller en meer dan je denkt. Daarom is het ook zo belangrijk om na elke zomerdag je huid te verzorgen met een aftersun.

De aftersun is namelijk bedoelt om je huid optimaal te verzorgen na zonnige dagen. De schade die de zon heeft gemaakt (en die maakt ze altijd) zal zo weer worden hersteld. Aftersun gebruik je dus niet alleen als je een huid een tikkie teveel heeft gehad maar elke avond op zomerse dagen.

Aftersun hydrateert de huid, zorgt er voor dat de huid niet te snel veroudert en verkoelt de huid. Synergie Soins Coup de Soleil gebruik je al als de huid iets te warm aanvoelt. Van deze twee verschillende aftersun producten, zou ieder huishouden het flesje Synergie Soins Coup de Soleil het hele jaar in huis moeten hebben! Want zelfs bij een brandwond die ontstaat door een andere oorzaak dan de zon (denk aan vetspetters van de BBQ) kan deze olie gebruikt worden.

Liefs Chantel