Geniet van zonnige dagen zonder zorgen! Ontdek waarom aftersun een must is na elke zomerse dag. Hydrateer, koel en herstel je huid met Lakshmi’s natuurlijke Sunveda voor & aftersun. Voorkom verbranding en cel-beschadiging, en zorg voor een stralende huid!

Het was zo gezellig: op een terrasje, in de zon, zonnebril op, bakkie erbij en veel lol. De tijd vliegt voorbij. Oei, is het al zo laat? Je fietst naar huis en voelt dat windje toch wel heel aanwezig op je wangen. Thuisgekomen dringt het goed tot je door… Au, je nek, schouders en net onder je bril zijn verbrand door de zon!

Koelen na Zonnebrand

Het allerbelangrijkste wat je nu moet doen is koelen! En ja, dat kan ook gewoon met water en coolpacks. Die hitte moet uit je huid, zo snel mogelijk weg bij je DNA voordat het meer schade aanricht.

Waarom Aftersun Een Must Is

Aftersun is nu een must om te gebruiken. Lakshmi heeft een aantal top producten binnen haar zonnelijn waar ik werkelijk verliefd op ben. De eerste is lakshmi puur natuurlijke sunveda voor & aftersun. Dit product verzorg je huid optimaal na het zonnen en bereid je huid weer voor op de volgende dag. Omdat de zon veel impact heeft op je huid (ook al voel je het niet) gebruik je het ook echt altijd na het zonnen. Bij het minste vermoeden van zonnebrand gebruik deze aftersun met een nog grotere verkoelende werking het liefst elk uur! Een goede aftersun stopt direct het doorbranden van de UV-straling. Je voorkomt zo niet alleen veel pijn, maar stopt ook direct de hevige celbeschadiging door de zon. Je wilt geen vervelling, littekens of pigmentvlekken krijgen.

Dagelijkse Verzorging Na Zonnige Dagen

We weten allemaal wat er kan gebeuren als we vaker onze huid verbranden. Dat doorbranden en die celbeschadiging gebeuren sneller en vaker dan je denkt. Daarom is het zo belangrijk om je altijd na elke zomerdag je huid te verzorgen met deze aftersun.

De Voordelen van Aftersun

De aftersun is bedoeld om je huid optimaal te verzorgen na zonnige dagen. De schade die de zon heeft veroorzaakt (en die is er altijd) zal zo weer worden hersteld. Gebruik een aftersun dus niet alleen als je huid een tikkie teveel heeft gehad, maar elke avond op zomerse dagen.

Hydrateren, Verkoelen en Herstellen

Aftersun hydrateert je huid, zorgt ervoor dat je huid niet te snel veroudert en verkoelt. Deze aftersun zou elk huishouden het hele jaar in huis moeten hebben! Zelfs bij een brandwond die ontstaat door een andere oorzaak dan de zon (denk aan vetspetters van de BBQ) kan aftersun gebruikt worden.

Waarom Aftersun Gebruiken?
– Voorkom zonnebrand: Koel je huid direct met water of coolpacks.
– Hydrateer en herstel: Lakshmi’s aftersun hydrateert en herstelt je huid na elke zonnige dag.
– Bescherm je huid: Voorkomt vervelling, littekens en pigmentvlekken, en vertraagt huidveroudering.
– Multifunctioneel: Perfect voor zonnebrand en andere brandwonden, zoals van de BBQ.

 

Zorg goed voor je huid en geniet zorgeloos van de zon! Met de juiste aftersun verzorging bescherm je je huid optimaal en geniet je van een gezonde, stralende huid. Verwen je huid en bescherm deze optimaal met Lakshmi’s aftersun producten!

meer lezen? Waarom zou je kiezen voor lakshmi en waarom voor UV-BIO