Oma`s zijn er van alle mogelijke leeftijden. Mijn moeder was 42 toen ze oma werd. Super trots dat ze was. Van tevoren hadden we samen bedacht om haar omie te noemen vanwege haar leeftijd maar toen Manolito eenmaal was geboren was het gewoon OMA en wat voelde dat goed!

Natuurlijk was ze oma met alle cliché patronen erbij. Met oma naar de kinderboerderij, bij oma logeren en oma maakte de lekkerste verse fruithapjes en prakjes. Maar oma stond (en staat nog steeds) ook midden in het leven. Uitgaan, shoppen met vriendinnen en sporten in de sportschool. Ze had dan ook zeker de wens om haar huid goed te verzorgen om rimpels te voorkomen en haar lichaam goed te behandelen om spierpijntjes, cellulite en zware benen door spataders tegen te gaan.

Oma gebruikt dus ook graag topproducten voor haar haar, huid en lichaam

Oma geniet nog steeds van elke huid- en lichaamsbehandeling. Oma kunnen we dan ook met de kerst enorm verwennen met een verzorgingspakket of holistische behandeling. Zeker als we kiezen voor een product waar een filosofie, een mooie betekenis en een mooi ritueel aan vast zit. Zo wordt ze elke dag herinnerd aan de fijne kerst en het gevoel wat bij “het” kadootje zat. Geen douchegel die snel bij de lokale drogist is gekocht maar een cadeau waarover is nagedacht en met zorg is samengesteld.

Als je kiest voor Altearah dan kies je niet alleen voor hoogwaardige ingrediënten maar je kiest ook op basis van kleur en emotie. Producten met een mooie betekenis en een mooi ritueel.

 

Welke kleur past er bij jouw oma? Royal purple, Turquoise of ga je voor Zilver.  

Hoe ouder je wordt hoe belangrijker het is om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken want je huid wordt steeds dunner en gevoeliger. De ingrediënten mogen dus wat zachter worden maar je hoeft nu ook niet gelijk naar producten te grijpen voor de gevoelige huid. We willen immers nog wel verstevigen.

Voor een goed brood ga je naar een echte bakker en voor een huidverzorgingsproduct ga je naar een holistische specialist. Voor élke oma adviseer ik dan ook Altearah natuurlijke dag/nacht crème.

Altearah natuurlijke dag/nacht crème is een product met een hydraterende en verzorgende werking zonder essentiële oliën. Het bevat onder andere abrikozenpittenolie, deze verheldert de huid en gaat veroudering tegen en ze bevat een extract van zee-narcis dat de vorming van pigmentvlekken vermindert.

Door er een kleur aan toe te voegen van een van de volgende Altearah huid serums maak je de dag/nachtcrème heel persoonlijk.

Met de kleur Royal purple geeft je de huid een energy boost. Met de kleur Turquoise zorgt je voor rust en sereniteit. Met de kleur Zilver ga je voor herstel en balans.

Het mooie is dat je van deze serums samples kan bestellen. Je oma kan dan zelf ervaren wat de 3 kleuren met haar doet en dan de meest passende kiezen voor dat moment. Want dat is ook zo mooi aan dit concept. Je kan ze met de seizoenen mee afwisselen. In de herfst en winter ga je misschien eerder voor een energy boost en herstel en in de lente en zomer weer voor herstel en sereniteit.

Wil je gelijk een passend en complete set aanschaffen maar kom je er niet uit? App of mail mij dan gerust voor een advies op maat voor jouw liefste oma.

Geniet van de dagen en elkaar want dat is het grootste geschenk.