Ik weet nog wel toen ik op de basisschool zat en we de leeftijden van onze ouders gingen vergelijken. Jeetje als je 40 was of ouder dan was je in onze ogen oud en ging je al richting bejaard. Hahaha hoe anders is het gevoel nu.

Mijn moeder is 66 en een jonge blom die net zo vitaal in het leven staat als ik. We houden samen nog steeds van sporten, uitgaan en winkelen. Niks bejaard en niks oud dus.

Mijn schoonmoeder van 85 is trouwens ook nog steeds fief en actief. Ze gaat dan wel niet meer stappen en uitgebreid winkelen maar ze tut zich nog elke dag mooi op om goed voor de dag te komen en actief mee te doen aan georganiseerde etentjes en kaart avonden.

Beide komen dan ook in de salon voor huidverbeterende behandelingen. Naast dat de juiste verzorging heel erg belangrijk is na je 40ste wordt de aanraking van de huid ook steeds belangrijker. Aanraking geeft namelijk een happy hormoon af, hierdoor voelen we ons gelukkig. Hoe ouder we worden hoe meer behoefte we hebben aan dit hormoon. Naast lichaamsbehandelingen en massages kan je natuurlijk ook in je eigen badkamer dit geluks-hormoon bevorderen door een Altereah natuurlijke bodyolie aan te brengen. Altearah natuurlijke bodolie is een verzorgende en verstevigende olie voor je huid en ook nog eens een wellness ritueel voor je ziel.

Elke kleur raakt een andere emotie aan en geeft je een ander gevoel.
De top 3 kleuren voor de liefste moeder zijn:

  • Tenderness Roze. Roze rozen staan voor liefde en verzorging. Deze olie zit dan ook vol met rozenolie zie zowel je gemoed als je huid in de watten legt.
  • Creativity Oranje. Iedereen wordt blij van de kleur en geur van oranje. Ze maakt het kind in je los en maakt je alert. De kleur en geur oranje gaat verslapping van je mind en huid tegen.
  • Serenity Turquoise. Bij turquoise denk je aan een tropische blauwe zee en palmbomen. Zowel de kleur als de geur roepen dit gevoel ook echt op. Pure ontspanning en tevredenheid gaat met deze body olie gepaard.

Zo zijn er nog 11 andere geur/kleur combinaties. Welke kies jij voor jouw moeder? Kom je er niet uit App of mail mij dan gerust voor een passend advies of bestel eerst een sample.

Geniet van de feestdagen maar vooral van elkaar want dat is het mooiste cadeau.