Pepernoten & Chocola

Onze goedheiligman zit lekker in Spanje en de kerst staat voor de deur. OOOOOH heerlijk deze tijd. De kaarsjes gaan aan, die heerlijke gerechten met verwarmende kruiden staan weer op tafel en de familiespellen worden van zolder gehaald. De warme chocolademelk met slagroom, de appeltaart bij een lekker kopje thee en stampotten met echte boter en spek. MMMM het water loopt mij al weer in de mond.

Helaas ligt in deze maanden (we waren al begonnen in oktober en stoppen natuurlijk niet voor maart 😉 ook het gevaar om wat meer pondjes door onze mondjes te verorberen dan het bedoeling was. Zo bourgondisch als ik ben aangelegd ga ik ook elk jaar voor de bijl. Maar gelukkig hebben we S.P.A. !

Brûle Graisse is jouw vriend deze maanden! Deze olie gebruiken we voor en na onze maaltijd. Brûle Graisse bevat verschillende stoffen die het vet wat wij eten direct afbreekt. Nog belangrijker, en in mijn geval ook noodzakelijker, het breekt ook het vet af wat wij al opgeslagen hebben op onze buik, billen en benen. Vraag ook tijdens je behandeling in de salon naar een buikpakking met Brûle Graisse. Zo creëer je op de probleemzone een direct verhoogde stofwisseling met vetafbraak als gevolg.

Het zou mooi zijn als je in deze maanden je stofwisseling ook wat hoger houdt door dagelijks je lichaam te borstelen. Met een huid borstel maak je vooral op je bovenbenen, buik, billen en lendenen een roterende beweging naar boven toe. Masseer je daarna in met een op maat gemaakte huidolie. DIT ALLES KOST JE SLECHTS 4 MINUTEN! Het resultaat is geweldig.

Niet alleen stimuleer je de doorbloeding maar ook je huid gaat gladder aanvoelen en je wekt een energie op om zo de dag fris en fruitig te beginnen. En ja, je kan het ook gewoon s` avonds doen. Ga dan na het borstelen onder een warme douche staan met de relax douchegel van S.P.A. en geniet voor je gaat slapen nog even van een warm kopje relax thee.

Liefs Chantel