Een metamorfose kan natuurlijk ook een innerlijke metamorfose zijn.

In de maatschappij waarin we nu leven vliegen we soms als een Formule 1 racewagen door de dag heen.

Met 300 km per uur op de teller ben je dan wel snel door je brandstof heen en slijten je banden ook heel hard.

Na een Formule 1 race, na maximaal 2 uur vol gas, wordt er uitgereden en rust genomen. Met grote zorg worden de banden vernieuwd, de racewagen nagekeken en alles hersteld voor de volgende race. Op deze manier zou je ook naar je eigen lichaam moeten luisteren.

Hoe vaak laat jij je huid en lichaam checken? Hoe vaak las jij professionele herstelmomenten in voor je huid?

Bij een specialist in huid en lichaamverzorging met specialisaties ben je in goede handen. Zij zal, door goed te kijken, te luisteren naar je vragen & antwoorden en door te voelen, de conditie van je huid en lichaam in schema kunnen brengen. Op deze manier kunnen jullie dan samen een doel bepalen en de weg naar dat doel uitstippelen. Net zoals ze in een Formule 1 race een strategie bepalen om de eerste plek te behalen.

Hoe creëer je een zowel uiterlijke en innerlijke metamorfose? Een lymfedrainage massage biedt de oplossing! Deze massage voert vocht en afvalstoffen via de lymfe af. Uiterlijk zal je acne, eczeem en gezwollen ogen zien verdwijnen. Innerlijk geeft deze massage rust, brengt hormonen in balans, ontspanning in weefsel & spieren en is een echte maar dan ook een echte anti-stress massage.

Te druk geweest, gespannen, overwerkt, overspannen, burn-out. Herken je jezelf in een van deze termen? Boek dan een lymfedrainage in kuur verband.

Natuurlijk voel je na één behandeling al gelijk resultaat, maar wil je werken aan een oplossing dan adviseer ik om vier tot zes keer binnen vier weken een behandeling te boeken. Geloof me: dat ben je echt waard. De Formula One World Championship wordt ook niet gewonnen met één race.

Wanneer had jij voor het laatst een innerlijke metamorfose moment?

Liefs Chantel