Of toch wel?

Je kent het vast wel, dat gevoel dat je krijgt als je je bewust wordt van de datum. Zo`n moment wanneer vriendinnen opeens aan je vragen: “Wat doe jij met de kerst?”…..Voel je je hem? Die bewustwording van: “Yep, alweer een jaar voorbij!” Nee, vadertje tijd zetten we niet stil, sterker nog: hij lijkt steeds sneller te gaan!

En die spiegel, och. De ene dag is ze onze vriendin en de volgende dag is dezelfde spiegel totaal van het padje af. We zien dan lijntjes die er gisteren echt nog niet zaten, of een kin die zich in een nacht ineens heeft voortgeplant. En wat dacht je van die dagen dat onze ogen opeens besluiten om voort te leven als kameel, met voldoende vocht voorraad onder de ogen.

Dan krijg je daarnaast nog te horen dat anti-aging niet bestaat! Of misschien toch wel? Nee, we kunnen niet letterlijk de tijd stil zetten of terugdraaien maar we kunnen natuurlijk wel onze huid structureel verbeteren zodat we ons mooier en jonger voelen. Ik hoor nu je denken: “Ook zonder te spuiten of te snijden?” Jazeker, ook zonder te spuiten of te snijden!

Aromabrasie® en kinesiologie is het toverwoord! De werking van deze behandeling kan ik het beste uitleggen met de volgende metafoor:

Denk aan een plant die al een tijdje vergeten in een hoek staat. De potgrond is uitgedroogd, de bladeren zijn stoffig en de bloemen hangen er slapjes bij, ze heeft dus duidelijk wat aandacht nodig. Met een gieter vol met vocht & voeding ga je aan de slag, maar zodra je het eerste beetje water geeft, loopt dit net zo snel weer langs de pot op de grond. De aarde is te droog! Je moet eerst de aarde een beetje los woelen en dan beetje bij beetje de voeding bijschenken. Stof dan de bladen met een zachte neerwaartse beweging af en geeft ze aandacht, dan komt de plant er weer helemaal boven op!

Dit doen we ook met Aromabrasie®. Een speciale peeling verwijdert alle dode huidcellen en hierdoor krijgt je huid haar glans weer terug. De Aromatische oliën zorgen voor een versnelde celdeling en dit zorgt er weer voor dat je huid gladder wordt. We voeden de huid daarna met speciaal serums waardoor je huid helemaal gaan stralen! Met een aparte massage maken we de huidspieren en het bindweefsel weer sterk. Dit zet je thuis voort met de juiste huidverzoringset, goede voeding, suppletie en een herhaal behandeling (net zoals je zou doen met een work-out voor je lichaam) en na 6 weken is je spiegel weer je beste vriendin! Je huid oogt weer fris, voelt stevig aan en straalt weer!

Liefs Chantel