Workshop Aromatherapie en de overgang! Ontdek de Kracht van Aromatherapie!

Wil je natuurlijk mooi ouder worden?

Doe dan mee met onze exclusieve workshop Aromatherpie & de Overgang op zaterdag 1 juni, van 11:00 tot 14:00, op een rustgevende groene locatie aan het Van Ravesteyn-erf 148 in Dordrecht.

Pak deze kans om te leren hoe je je lichaam kunt ondersteunen!

Geniet van een lunch

Tijdens de workshop genieten we van een heerlijke lunch, bereid met zorg, liefde en aromatherapie. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je geniet van elkaars gezelschap en de rustgevende sfeer van onze locatie.

 

Pak deze kans om te ontspannen en te genieten van lekker eten!

Ontdek de Magie van Aromatherapie!

We worden allemaal ouder en de overgang hoor hier nu bij. We kunnen het dan beter omarmen dan er tegen te vechten. Tijdens deze workshop ontdek ik graag samen met jou hoe je de overgang liefdevol kan ervaren als een tijd van schoonheid, wijsheid en groei, met de kracht van aromatherapie als je metgezel!

Schrijf je nu in voor de workshop op zaterdag 1 juni!

Reserveer je plek

De investering voor deze leerzame ervaring is €65,00 per persoon, inclusief alle materialen en lunch. Er zijn 12 plekken beschikbaar, zorg ervoor dat je snel reserveert om teleurstelling te voorkomen.

 

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en omarm de rust en schoonheid van de natuur tijdens onze workshop Aromatherapie & de Overgang. Reserveer nu je plek en geef jezelf op voor deze informatieve dag.

Schrijf je nu in en geniet van een leerzame dag over aromatherapie!