Heeft u al eens van Sculp® gehoord? Sculp® staat voor een driedimensionale gezichtstraining. Nee, het ziet er niet uit maar een facelift dat je krijgt!

Niet schrikken, maar vanaf je 25ste takelt je huid af. En ja, daar kunnen we iets tegen doen. De huid heeft allereerst genoeg vocht nodig, want zonder vocht geen leven. Voldoende drinken en genoeg groenten en fruit is hiervoor een must. Er moeten dan wel voldoende werkzame stoffen aanwezig zijn om onder andere het vocht te kunnen binden. Als je deze stoffen niet uit je groenten en fruit kunt halen, dan kan je dit van binnenuit heel goed aanvullen met voedingssupplementen. (een pareltje hiervoor is Collageenpoeder) Van buitenaf geef je de huid zijn werkzame stoffen met de juiste huidverzorgingsproducten. Deze huidverzorgingsproducten zijn het liefst gemaakt van natuurlijke stoffen. Zoals S.P.A.Les Gavots!

Vergelijk het opbouwen van je huid maar eens met het bouwen van een huis. Niet alleen water, cement (vitamine) en bouwstenen(werkzame stoffen) heb je nodig om een huid te bouwen, maar ook bouwvakkers!

Die bouwvakkers in onze huid kunnen we activeren door een massage! De massages die in de salon gegeven worden zoals de Tone Booster® en de Collagen Booster® zijn echt geweldige “activerende” massages. Je merkt direct dat deze massages intensief deze bouwvakkers weer aan het werk zetten en er ook voor zorgen dat er steeds meer bouwvakkers bij komen.

De Sculp® en cupping is een ideale manier om zelf de bouwvakkers te blijven aanmoedigen om vooral te blijven werken. In deze gezonde stevige huid set vind je alle nodige producten en online training in een.

Een tip van de sluier en Wil je lachen?!…..Zoek dan het filmpje op van “the lion”..

Liefs Chantel