Ja het werkt echt!

OOOOH als we voorbij die 40 zijn… Er gebeurt van alles….. Je bekijkt wat vaker je huid in de spiegel, op zoek naar die kraaienpootjes. We plaatsen met regelmaat onze handen op onze slapen en duwen dan de huid naar achteren. We zien dan onze wenkbrauwen liften en onze ogen wat meer open staan. Met een klein schietgebedje hopen we dan dat, wanneer we los laten, alles zo blijft staan. Ook vast heel herkenbaar: als er een foto wordt gemaakt, dan gaat er heel subtiel een hand naar je hals. Met een lichte druk leun je met je kin op je hand om zo die kaaklijn er net wat strakker uit te laten zien. Diep in je achterhoofd weet je dat de tijd niet meer terug te draaien is.

Of toch wel?

JAAAAA zeker. Naast de juiste huidverzorging kan je nu ook de allernieuwste massage techniek toepassen. De TONE BOOSTER®.

Na één behandeling zie je al een verschil! Met deze massage werken we heel gericht op de huidspieren. We kennen allemaal het effect van een regelmatig bezoekje aan de sportschool. Hier kunnen we onze lichaamsspieren zo trainen dat ze in volume toenemen. Nu zit er aan de gelaatsspieren wel een grens maar deze kan je zeker wel trainen zich te verstevigen. De TONE BOOSTER® geeft een flinke doorbloeding en een prikkel aan al je spieren in je gezicht. Omdat al je gelaatsspieren vastzitten aan jouw huid, krijg je een natuurlijke versteviging van je huid! Je ziet al na één behandeling een mooie verschil maar net zoals je meerdere malen moet trainen om je lichaam in shape te krijgen, zo is het ook beter om in een kuur de TONE BOOSTER® toe te passen. Zeker tijdens je seizoenwissels van huidverzorgingcrème naar kuurolie en kuurcrème (zegt dit laatste je niks stuur me dan een mail of kom langs voor een behandeling dan vertel ik je graag waarom deze wissels belangrijk zijn) . Je kan dan denken aan 3 tot 10 behandelingen. De kuur wordt ook aangepast aan jouw doel. Het is een stevige maar zeer aangename massage die je zeker een keer ervaren moet hebben. Je zal zien dat je huid een frissere tint krijgt, je ogen opener gaan staan en lijntjes rond je mond en ogen vervagen. Natuurlijk moet je thuis er wel mee aan de slag. Zoals ik al zei is het gebruik van een kuurolie en kuurcrème een echte aanrader en of gebruik thuis ook collageenpoeder en een cupping. In dit starterset vind je alles. Tegenwoordig heel gemakkelijk via mail of whatsapp een afspraak. Dus ik zeg volmondig; Ja, het werkt echt! Zeg jij dan; Ik zie je snel! 😉

Liefs Chantel