In 6 stappen naar een stralende en vitale huid

Je wilt er nu echt iets aan doen!

COUPEROSE, ECZEEM, DROGE HUID, VERMOEIDE HUID.
Elke keer als je in de spiegel kijkt dan stoor je je aan je huid!

Je ziet er heel anders uit dan dat je je voelt of je ziet er veel ouder uit dan dat je je voelt.

Je baalt van het extreem droge gevoel of die knal rode wangen. Mensen vragen of je moe bent of niet lekker. Kringen rond je ogen, een denkrimpel tussen je wenkbrauwen of een plooirokje rond je mond een trekkend gevoel of last van jeuk, allemaal symptomen waar je vanaf wilt. Kortom, je bent niet tevreden over je huid. Je bent het zat en wilt er nu echt iets aan doen!

Bekijk het Startset

stralende huid

Je wilt stralen!

2023-2024 wordt jouw jaar, jij gaat stralen!

Resultaten die je kan verwachten als je het online programma “In 6 stappen naar en stralende huid” goed volgt zijn onder andere;
een mooie glanzende tint, verminderde roodheid, kringen onder de ogen zien vervagen, de huid zien verstevigen, rimpels worden zachter, je huid voelt minder droog en trekkerig.

Bekijk het Startset

Hoe ziet het programma eruit

 • Je leert elke avond je huid goed te reiniging op verschillende manieren. (Ja er zijn meerdere manieren)
 • Je leert je huid goed te doorbloeden.
 • Je leert op een juiste manier je crème in te masseren. (dit doen heel veel mensen verkeerd)
 • Je krijgt echt heel veel tips om beter te slapen.
 • Je krijgt oefeningen om een goede mindset te creëren.
 • Tips hoe je voldoende kan ontspannen, meer energie kan krijgen en plezier kan hebben met je verzorgingsrituelen.
 • Je leert je mimische spieren te training van de gelaatsspieren en zo je huid te verstevigen. (Dit is echt leuk!)
 • Je krijgt voedingsrecepten mee. (Ja, er bestaat voeding die je huid kan verbeteren en verstevigen)

Als je het leuk vindt dan kan je je ook aanmelden bij onze Facebook community. Het voordeel van de besloten facebook community is dat we elkaar kunnen motiveren en inspireren. Verder kan je daar ook via een Q&A al je vragen kwijt.

 

Er is van alles op het wereld wijde web te vinden maar dan moet je wel weten waar je naar moet zoeken. En dan nog, zonder de juiste huidverzorgingsproducten kom je niet ver. Hier heb je alles op één plek.

 

 • Je krijgt een structurele begeleiding die jou naar je doel loodst.
 • Samen kom je vele malen verder dan alleen.
 • Een stok achter de deur als je dreigt op te geven.
 • Deskundige kennis binnen handbereik.
 • Het scheelt je heel veel tijd in zoekwerk.
 • Geen frustratie meer als je weer eens voor de schappen staat van de drogist.
 • Geen keuze stress meer.

 

Je kiest namelijk een op maat gemaakt huidverzorgende startset. Dit is de weg naar een stralende huid! Het doel is dat je lekkerder in je vel komt te zitten, letterlijk en figuurlijk.

 

 • Je duikt niet meer weg als je iemand met een camera ziet.
 • Die vermoeide blik rond je ogen kan je zien verdwijnen.
 • Die hardheid rond je mond kan je zien verzachten.
 • Je huid wordt zachter en egaler.
 • Je huid ziet er minder rood uit.
 • Je weet dat je kan sprankelen op feestjes, tijdens een sollicitatie, of gewoon als je de boodschappen aan het doen bent.
 • Je leert hoe voeding voor je kan werken.
 • Je ontdekt recepten die het collageen in je huid versterkt.
 • Je energie wordt geboost!

 

Kortom het is leuk, ongelofelijk leerzaam en het brengt je naar jouw doel! Een heel groot voordeel van dit programma is dat je een ritme opbouwt. Je krijgt structuur in je huidverzorging. Het is een gewoonte die je aanleert, waar je de rest van je leven profijt van hebt! Het gaat in je systeem zitten net zoals tandenpoetsen. Je hoeft er dus op een gegeven moment niet meer over na te denken. Je huidverzorgingsritueel gaat dan op de automatische piloot en sla je geen dag meer over!

Bekijk het Startset

Over mij

Al 27 jaar ben ik holistische huid- en welzijnstherapeut. Je vindt mij elk jaar terug in de schoolbanken en ik volg diverse masterclasses. Onder andere bij; Harmen Rijpkema, Mevrouw Magonet, Ellen Wagenaar, Cristel van Vooren, Erik Richter, Carin Jansen en Sophie Marant. Wetenschappelijke onderzoeken analyseer ik en zet deze om naar de praktijk. In mijn praktijk heb ik al vele mensen mogen helpen met diverse huidproblemen. Dit doe ik met behulp van aromatherapie, kinesiologie en natuurlijke producten. Het is belangrijk om een huidprobleem van binnenuit aan te pakken. Zelf heb ik een eczeem-huid maar met behulp van aromatherapie heb ik dit onder controle. Tijdens mijn eerste zwangerschap had ik flink last van mijn acne en vond ik de oplossing in voeding, suppletie en aromatherapie. In 2016 heb ik een flinke burn-out gehad. Ik spreek dus uit ervaring dat ontspanning en een stralende huid met elkaar verbonden zijn! Aromatherapie heeft mij zeker ook weer op de been geholpen.

Bekijk het Startset

Heel eerlijk

We hebben met het Corona virus Covid-19 een bijzondere tijd achter de rug. Heel eerlijk, ik ben iemand van de praktijk. Mijn passie ligt bij het masseren, adviseren en bij de fysieke behandelingen in de salon. Dit lag dan ook stil tijdens lockdowns. Gelukkig is alles weer bij het ouden maar aanpassing was en is noodzakelijk. Het schakelen van offline naar online is helemaal nieuw voor mij. Het is een uitdaging waar ik van moet leren. Daarom bied ik dit unieke programma aan tegen een zeer scherpen prijs! Pak dan ook nu je voordeel.

Ja, ik doe mee!

Dit unieke programma waarin je persoonlijke coaching en een verzorgingspakket op maat krijgt, bied ik aan vanaf €300,00 voor €134,95 Je start het “stralende huid” programma wanneer het jou uitkomt. Het programma kan je direct downloaden.
Per post krijg je een verzorgingspakket opmaat toegestuurd. Hierin zit onder andere een reinigingsmilk/mouse een lotion en een dag/nachtverzorging.
Stap vandaag nog in. Druk op de knop en je wordt doorgelinkt naar mijn webshop, daar kan je een startpakket aanklikken. Twijfel je nog met welk pakket je wilt starten, stuur me dan even een mail. Voelt het voor jou een “YES!”, TOF, druk dan in de webshop op de knop en we spreken elkaar snel.

Liefs Chantel

Bekijk het Startset