Ontdek de Kracht van Detoxen met aromatherapie – Detox Workshop voor Beginners!

Je wilt nu echt eens starten met detoxen!

Januari. Tijd voor een nieuwe start en een korte detox na de zware feestdagen.

Voorjaar. Je ziet de eerste bloesems ontluiken, je ademt de frisse lente lucht al in en voel de belofte van een nieuw begin in de lucht hangen. Maar bovenal, Voorjaar = Detoxen! Een tijd om je te ontdoen van de winterse ballast en jezelf te vernieuwen voor de stralende dagen die voor je ligt.

Najaar. Je ziet de blaadjes aan de bomen verkleuren en de dagen worden korter. Tijd om je immuunsysteem te versterker voor de koudere dagen. Tijd om je voor te bereiden op de winter.

 

Start nu met detoxen!

Je wilt stralen!

Dit jaar wordt jouw jaar, jij gaat stralen!

Stel je voor… We laten de wereld even achter ons terwijl we ons onderdompelen in een verkwikkende ervaring voor lichaam, geest en ziel. Tijdens deze exclusieve workshop zal je niet alleen je uitscheidingsorganen aanspreken zoals huid, ademhaling en lymfe, maar ook je innerlijke energie laten stromen en je mind bevrijden van spanning en stress.

Gun jezelf een onvergetelijke ervaring!

Waar en Wanneer

In het voorjaar, najaar en januari nodig ik je dan ook graag uit om van 11:00 tot 14:00 uur deel te nemen aan een betoverende reis naar innerlijke reiniging en verjonging. Op mijn nieuwe idyllische stekje op het Van Ravesteyn-erf 148 in Dordrecht, zullen we samenkomen voor een unieke workshop die al je zintuigen zal prikkelen en je lichaam zal laten stralen. (klik op de knop voor de actuele datums die in mijn webshop staan)

Schrijf je nu in voor de workshop!

Wat kan je verwachten

We beginnen met het maken van een verfrissend detox-drankje, vol met de kracht van natuurlijke ingrediënten om ons lichaam te zuiveren en te revitaliseren. Vervolgens zullen we onze zintuigen prikkelen met een heerlijke detox-lunch verrijkt met aromatherapie om ons lichaam te voeden en te versterken.

 

Maar dat is nog niet alles! We stappen ook even de natuur in met een detox-ademhalingsoefening, waarbij we diep inademen en alle spanningen van ons af laten glijden. En als kers op de taart zullen we onze eigen detox-scrub maken, vol met de kalmerende geuren van aromatherapie, om onze huid te verwennen en te detoxen.

Investeer in je gezondheid en welzijn!