Dit zijn echt super leuke workshops om te volgen met vriendinnen of als bedrijfsuitje! Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes en met elkaar maken we het gezellig. Je kan deze workshop al boeken vanaf 6 personen. In overleg bepalen we samen een thema. Je kan kiezen voor o.a. Lavendel (relax), Bergamot (vrolijk), Pepermunt (verfrissend), Geranium/Roos (lief) OF Detox voor beginners.

In deze workshop leer je de basis begrippen van aromatherapie. We leren je het verschil tussen vette planten olie en essentiële olie en hun kracht. We gaan je uitleggen hoe je essentiële oliën veilig kan gebruiken. Maar het allerleukste is natuurlijk het zelf maken van een huidverzorgingsproduct  zoals bijvoorbeeld een douchegel of bodybutter. Handen uit de mouwen dus. En wist je dat je essentiële olie door je gerechten kan doen? Kom en we laten je het proeven!

Kortom je het is fun, gezellig en leerzaam en je gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag met daarin je zelfgemaakt verzorgingsproduct en een zelfgemaakt lekkernijtje.

Prijs: €65,00