Laat je varen! Letterlijk en figuurlijk!
Even tijd voor jezelf. Aandacht voor je huid en je geest. In onze drukke maatschappij is het soms lastig om echt volledig te ontspannen. Je hoofd leeg maken en tegelijkertijd ook die kramp uit je nek en rug halen is lastig. Maar ik heb de oplossing voor je gevonden: varen & massage!

We stappen met maximaal 4 personen om 10:30 uur aan boord van onze Troela en dan mag je letterlijk bij het los gooien van de trossen, ook je zorgen over boord gooien. Mijn ervaring is dat dat ook echt gebeurt. Onderweg krijg je een workshop aromatherapie en ga je je eigen massage olie maken. Daarna proberen we ergens aan wal te gaan. Daar maak je op jezelf een (stilte) wandeling met eventueel een creatieve twist. De ervaring leert dat de dag zich vanzelf vormt. Net zoals het water; you go with the flow. Weer terug aan boord krijg je een heerlijke massage. Deze massage is naar keuze en bedoeld om ook letterlijk de spanning uit je lijf te masseren. (Denk bijvoorbeeld aan een voetmassage, een hoofdmassage, een rugmassage of combinaties daarvan). Tussendoor wordt er een eenvoudige lunch geserveerd.

Tijdens de vaart terug is er tijd om je gedachten op een rij te zetten en nog meer te genieten van de omgeving. Om 15:30 stap je weer aan wal. Echt een geweldige ervaring om met een paar vriendinnen te ondergaan!

Prijs: €390,00 in totaal