Laat je varen! Letterlijk en figuurlijk!
Even tijd voor jezelf. Aandacht voor je huid en je geest. In onze drukke maatschappij is het soms lastig om echt volledig te ontspannen. Het is tijd om je hoofd leeg maken.

We stappen met 4 -8 personen om 11:00 uur aan boord van onze Blauwe Schelp en dan mag je letterlijk bij het los gooien van de trossen, ook je zorgen over boord gooien. Mijn ervaring is dat dat ook echt gebeurt. Onderweg krijg je een workshop aromatherapie. Daarna proberen we ergens aan wal te gaan. Daar maak je op jezelf een (stilte) wandeling met eventueel een creatieve twist. De ervaring leert dat de dag zich vanzelf vormt. Net zoals het water; you go with the flow. Weer terug aan boord krijg je een heerlijke lunch.

Tijdens de vaart terug is er tijd om je gedachten op een rij te zetten en nog meer te genieten van de omgeving. Om 15:00 stap je weer aan wal. Echt een geweldige ervaring om met een paar vriendinnen te ondergaan!

Prijs: €97,50 P.P. is voor een heerlijke 4 uur durende vaartocht door onze prachtige Biesbosch met een kapitein, een aromatherapie workshop, een lekkere lunch en leuke creatieve opdrachten. Neem de ruim de tijd voor deze tocht want het water laat zich niet dwingen. de ene keer hebben we stroom mee en de andere keer stroom tegen, de terugkomst tijd is dus een schatting. Trek ook lekker zittende kleding aan en makkelijke schoenen. Als je een rittenkaart bezit dan kan je deze ook voor deze tocht gebruiken. Zo ben je per persoon voordeliger uit.